Om oss

Hur kan det komma sig att vissa företag lyckas medan andra företag inom samma bransch misslyckas kapitalt? Trots att man i grunden går in med samma förutsättningar och med samma kapital?

Det finns många anledningar till detta och på den här sidan ska vi göra vårt bästa för att du som läsare ska bli en av vinnarna. Funderar du på att testa om din idé håller i verkligheten? Vi kommer här att ge dig en massa kött på benen och visa upp detaljer som kan göra skillnad både vad gäller marknadsföring, profilering och ekonomi.

Det mesta kokar ner till några saker vad gäller ett företags framgång. Hur hårt är du beredd att jobba och hur mycket kan du offra? Få är medvetna om vilket slit som ligger bakom varje framgångsrik verksamhet. Man ser bara pengarna som slutligen kommer som en frukt av slitet – man inser inte vilka enorma uppoffringar som gjorts för att fylla det där bankkontot. Är du beredd att offra semestern, golfrundorna, utekvällarna och det sociala umgänget? Är du beredd att göra några hundår innan det släpper?

Vi kommer här att berätta om våra egna resor från botten till toppen och visa upp hur vi har gjort för att lyckas – och vilka enorma misstag vi har gjort längs vägen. Vi vill att du ska veta allt om företagande och att din resa bli lika intressant som vår. Välkommen!