Kategorier
Företagande

En bra packvagn löser många problem

Packvagn är ofta något man ser inom industrin, eller på lite större företag. Men faktiskt kan den fungera minst lika bra – om inte bättre – i ditt hem.

Vad behöver man en packvagn till? Nja, frågan är snarare vad man INTE behöver en packvagn till. Det är nämligen en mycket användbar vagn som kan användas till lite vad som helst. Egentligen är packvagnar tänkta för smidig förvaring av till exempel kartonger, men det finns inget som säger att du inte kan förvara andra saker på en packvagn.

Till exempel är återvinningen något som lätt spårar ur i de flesta svenska hem. Den som påstår att de har en välfungerande situation med mjölkkartonger, glasflaskor, plastförpackningar och burkar hemma ljuger sannolikt. Eller så har de helt enkelt köpt en packvagn och löst problemet på så sätt.

Packvagn för privat bruk

Faktiskt kan många problem i hemmet härledas till att man missbedömer dimensionerna av behovet. Många har små plastbackar och korgar att samla upp förpackningar som ska återvinnas hemma, som inte räcker mer än ett par dagar i en lite större familj. Då kan man fråga sig varför man inte vänder sig till industrins välfungerande lösningar?

Och köper en packvagn, till exempel. De är tillverkade och marknadsförs ofta mot företag, men passar minst lika bra i ett privathem. Ditt garage och din källare kan bli en riktigt välfungerande återvinningsstation, om du bara vågar satsa lite. Packvagnar tillverkas i flera olika dimensioner och utföranden, så du kan lätt hitta en som passar dig.