Kategorier
Jobb

Rusta och Matcha 2 i Göteborg – ett program som funkar

Ibland kan man behöva hjälp att bryta en ond cirkel av arbetslöshet. Genom att ta hjälp av Rusta och Matcha 2 i Göteborg får man rätt verktyg för arbetssökande.

Vi lever i en värld där vi är i behov av ett arbete för att kunna leva det liv vi vill. Inte bara för att leva som man vill, utan för att överleva generellt. Som tur är så har Sverige hjälp för de som är arbetslösa. Man kan få hjälp via arbetsförmedlingen och även socialen. Inte alla länder har den turen. Det ger däremot inget som räcker till mycket mer än att betala räkningarna.

Livet är till för att levas och för att kunna göra det så behöver man ett arbete där man drar in pengar. Trots det är alltför många arbetslösa år efter år. Det blir som en ond cirkel. Många arbeten kräver flera års erfarenhet innan de tar in en, men hur får man erfarenhet om man inte får en chans? Många söker också jobb på fel sätt, och det är däremot en sak som kan ändras.

Vad erbjuder Rusta och Matcha 2?

Hur man ska skriva och formulera sig i ett CV är inte helt enkelt att veta. Men detta är något man kan få hjälp med om man går med i Rusta och matcha 2 i Göteborg. Tillsammans går ni igenom ditt CV för att se om något behöver ändras på.

Rusta och Matcha är ett program för den som är arbetslös. Man får en egen coach som hjälper en i jobbsökandet. Förutom att förbättra CV:t tränar man bland annat på hur en arbetsintervju går till. Utöver det kan de även hjälpa till att matcha en med olika arbeten. Rusta och Matcha kan vara vägen från arbetslöshet till ett fast jobb.