Kategorier
Kontor

Det ska vara lätt att hyra en projektor i Stockholm

När det kommer till din tur att färda till mässan i Stockholm och leverera en säljande presentation för jobbet är det viktigt att hyra rätt projektor.

”Jag kommer från en analog tid” säger du säkert gärna högt inför aktieägarna när den gamla projektorn på jobbet ännu en gång vägrar att starta. ”Vi kanske ska ta fram Overheaden?”. Syrsor. Lyckligtvis finns det alltid en teknikkunnig Anders eller Filip som rycker in och räddar dig.

Men nu är det andra visor. Av någon anledning har chefen bestämt sig att du och du ensam ska hålla föredrag i storstaden för att locka investerare. Ingen Anders. Ingen Filip. Och värst av allt, ingen Overhead. Istället har chefen bett dig att hyra en sprillans ny projektor över helgen.

Att hyra en projektor är enklare än du tror

Men, var ska du börja? Jo, men du googlar ju förstås: ”hyra projektor i Stockholm”. Lätt som en plätt. Take that, Anders. Men sen kommer nästa problem. Vilken länk ska du klicka på? Du överväger att ringa Filip då du redan har besegrat Anders, men du tar ändå ett helt eget beslut och klickar på den som verkar rätt.

När du till slut är framme på webbsidan behöver du bara ringa numret och förklara din situation, så hjälper de till med val av projektor, leverans och installation, och med snabb och smidig utbildning så att du vet hur man hanterar maskinen. Och i värsta fall kan du även be att deras egna Anders eller Filip stannar på mässan och hjälper till.