Kategorier
Företagande

Fördelar med pallställ 

Har ni svårt att få utrymmet på ert lager att räcka till? Det är långt ifrån ovanligt att expanderade och växande företag drabbas av viss växtvärk. Plötsligt – eller under vissa säsonger – så kommer fler ordrar in och man vet att man skulle kunna tjäna mycket pengar på att öka utrymmet på lagret. 

För många så blir detta synonymt med att se sig om efter nya lokaler, vilket ofta leder till ökade kostnader och dessutom en svårighet för kunderna att hitta rätt. Det finns andra vägar att ta och ett av de mest effektiva är att optimera och maximera utrymmet som finns i de befintliga lokalerna. 

Vi har fullt? Det är egentligen bara att titta uppåt för att inse att svaret är felaktigt. Genom att kontakta ett företag specialiserat på pallställ så kan ni bygga ett helt nytt lagersystem där allt utrymme – från golv till tak – utnyttjas.

Säkrare arbetsplatser genom pallställ 

 Det är inte lokalerna det är fel på – det är systemet för förvaring. Genom att investerat i nya pallställ – anpassade efter era unika behov och era lokalers utformning – så kan ert företag växa i den takt ni vill. 

En annan fördel med pallställ är att de också ger en möjlighet till ett effektivare arbete där exempelvis truckar och personer kan röra sig på ett friare sätt. Bromsklossar och flaskhalsar försvinner, verksamheten blir mer sömlös – och på köpet får man också en avsevärt mycket säkrare. 

Just säkerheten är en nyckelfråga. På lager händer det en massa olyckor. Många som en följd av slarv, andra som en direkt följd av trånga utrymmen, farliga hyllor och allmänt undermåliga förvaringslösningar. Med pallställ kan man anpassa lösningar både vad gäller höjd, bredd och djup och genom detta skapa en trygg och säker arbetsmiljö där risken för olyckor kan minimeras. 

Har ni verkligen det lager ni behöver för att växa? Kontakta ett företag inom pallställ och börja resan mot bättre lönsamhet!