Kategorier
Marknadsföring

Reklamtryck på en vepa för att synliggöra företaget

Att hitta bra platser att göra reklam på är inte alltid det lättaste. Med reklam på en vepa ökar man antalet platser där man kan hänga upp sin reklam.

Att hitta smarta idéer för att göra reklam för sin egen firma är alltid något man är på jakt efter. Är man tandläkare kan det vara smart att ha adress och telefonnummer på tandborstar som man delar ut. Det kanske inte är lika gångbart för exempelvis en bilfirma. Är man på en mässa kan man dela ut godisaskar med tryckt reklam till besökare för att sprida sitt budskap.

Problemet som kan uppstå är hur man når kunder som inte är på mässan. Hur kan man sprida budskapet om sin produkt och sitt företag till den breda allmänheten? Det finns massor av olika sätt att göra det på. Reklam har ju funnits länge. Allt från reklam i radio och tv till utskick i brevlådorna. Problemet är att en del reklam retar mottagarna istället för att få dem intresserade.

Vepa – ett snyggt och prisvärt sätt att göra reklam

En bra reklam är en reklam som mottagarna noterar men inte blir irriterade på. Att ha en blinkande skärm eller stora annonsblock på internet gör mottagarna mer fientligt inställda. Att ha en diskret, snygg och synlig reklam är i många fall den bästa reklam man kan ha. Är den dessutom flyttbar är det ett extra plus i kanten.

Med en stor vepa kan man hänga upp en snygg reklam på exempelvis ett nät vid en fotbollsplan eller liknande. Materialet klarar även vind och väder bra. Det är inget som smulas sönder vid en regnskur eller lite vind. En reklamvepa brukar prismässigt ligga bra till i förhållande till andra alternativ. Med dess hållbarhet så är det definitivt ett alternativ att fundera på.