Kategorier
Rusta&Matcha

Rusta och Matcha: En väg till arbete i Stockholm

När Elisabeth, vid femtiofem års ålder, oväntat stod utan arbete på grund av företagets konkurs, kändes framtiden oviss. Hon befann sig i den frustrerande gråzonen – för ung för pension och för gammal för att anses vara en idealisk kandidat för nya jobbmöjligheter. Det var då hon stötte på ”Rusta och Matcha,” en tjänst i Stockholm som skulle visa sig vara hennes räddning i arbetslivet.

Elisabeth kände sig initialt överväldigad av jobbsökandets komplexitet. CV:ns utformning, personliga brev och att klara av anställningsintervjuer verkade som en svår bergsbestigning. Trots det desperata läget kände hon ett inre behov av att lära sig och övervinna dessa hinder. Rusta och Matcha visade sig vara den genialiska lösningen. Här erbjöds hon möjligheten att skaffa sig den kunskap och färdigheter hon behövde för att lyckas på arbetsmarknaden. Det var som att ha en personlig tränare för arbetslivet som guidade henne genom labyrinten av jobbsökande.

Rusta och Matcha – En livräddare för karriären

Tillsammans med sin engagerade coach på Rusta och Matcha började Elisabeth att bryta ner barriärerna som höll henne tillbaka. Hon insåg att hon hade mer att erbjuda än hon tidigare trott, och självförtroendet återvände. Det var som om någon hade tänd ett ljus i mörkret, och hon började se ljuset i framtiden.

Med sin coachs stöd började Elisabeth leta efter jobbmöjligheter i Stockholm. Först möttes hon av det vanliga avslaget, men hon gav inte upp. Hon tränade, förbättrade sina färdigheter och sökte fler möjligheter. Det kändes som en utmaning, men hennes beslutsamhet var obönhörlig. En dag, när Elisabeth var på väg att tappa hoppet, kom ett brev som skulle förändra allt. Hon öppnade kuvertet och började läsa, och plötsligt brast hon ut i glädjetårar. Ett företag hade valt ut just henne för en första anställningsintervju. Det var en ögonblickets glädje, och hon insåg att hennes hårt arbete hade gett resultat.

Mer information för dig kan du hitta på webbsida:
rustaochmatcha-stockholm.se