Kategorier
Jobb

Rusta och matcha Nacka – hitta ett nytt jobb 

Har du problem med att hitta ett arbete? Att fastna i arbetslöshet är i många fall att anse som ett heltidsjobb – men utan betalning. Det handlar om att man lever under stress och om att man också måste söka jobb hela tiden. Dessutom kommer man bort från alla de sociala sammanhang som ett arbete ger. Lyckligtvis finns det vägar ut ur arbetslöshet och en av de bättre handlar om Rusta och Matcha i Nacka. 

Har du problem med att få jobb så är rekommendationen att du, som inskriven på Arbetsförmedlingen, ber om att få delta vid Rusta och Matcha i Nacka och låta de erfarna, personligt engagerade, jobbcoacherna hjälpa dig längs vägen mot ett nytt arbete. Ett arbete som verkligen passar dig, din personlighet och som möter dina styrkor. 

Vem är du och vad passar du för?

Till skillnad mot många andra program som finns för att hjälpa personer att hitta jobb så är Rusta och Matcha något som alltid utgår från den enskilda individen. Jobbcoachen har ett personligt intresse för att lyckas få dig i arbete. 

Det första steget är att du och din jobbcoach sitter ned tillsammans vid några möten och går igenom vem du är, vad du är bra på och vad du skulle kunna, så att säga, föra till bordet hos en potentiell arbetsgivare. 

Det kan handla om att hitta en givande praktikplats, det kan handla om att hitta ett deltids- eller heltidsjobb – men det kan också vara så att dina styrkor och din personlighet passar bäst i en helt ny bransch. Kanske kan en utbildning vara ett bättre alternativ? 

Ett stort steg mot ett nytt arbete 

Rusta och Matcha i Nacka har även värdefulla kontakter med näringslivet och med olika företag – inom en mängd olika branscher. Det ger dig som deltagare ett viktigt kontaktnät att ta del av. Utöver detta så handlar det även om att stärka dig och om att ge dig absolut bästa möjliga förutsättningar att bli attraktiv på arbetsmarknaden. Hur ser ditt CV ut? Hur klarar du en arbetsintervju? 

Klart står följande: med hjälp av Rusta och matcha i Nacka är du en bra bit på väg mot ett nytt jobb.